Nébih

Nébih MGEI Kertészeti Szaporítóanyag Felügyeleti Osztály 1525 Budapest Pf. A Nébih szeretné felhívni az érintettek figyelmét hogy a kötelezettség teljesítésének gördülékeny azonosítása érdekében fokozottan ügyeljenek a megfelelő 30006016-tal végződő tematikus.


Nebih Navigator 2 2 6 Letoltes Tech Logos School Logos Georgia Tech Logo

Jogszabályi változások miatt az űrlapok beküldésének helye sok esetben megváltozott.

. Kinder Mini Eggs 250g. Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság. A bejelentő a vizsgálat befejezésekor a megtett intézkedésről vagy annak mellőzéséről értesítést kap.

A beérkezett önéletrajzokat egy évig tároljuk rendszerünkben. ÜPR KAÜ Bejelentkezés. Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről.

Kérjük hogy közérdekű bejelentéseiket az ugyfelszolgalatnebihgovhu e-mail címen vagy a Nébih Zöldszámán 06-80263-244 tegyék meg. A magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét igazolta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Nébih laboratóriuma két Békés megyei hízólúdtelepen és egy tenyésztyúk-állományban valamint egy Csongrád-Csanád megyei lúdállományban. NÉBIH Ügyfélprofil Rendszerében való elektronikus ügyintézésre csak KAÜ-s azonosítással történő belépést követően van lehetőség azonban a rendszer felületén található ügykatalógus.

április 20 szerda Békés és Csongrád-Csanád megyét is újra elérte a madárinfluenza. Weboldalunk cookie-kat sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében melynek biztosításához kérjük. Kinder Surprise Maxi 100g.

A magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét igazolta egy Bács-Kiskun megyei hízólúdtelepen a Nébih laboratóriuma. Az érintett kerekegyházi állomány felszámolása. 1024 Budapest Keleti Károly utca 24.

2022 - Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Állatgyógyászati termékekkel kapcsolatos ügyintézés Állatgyógyászati készítmény forgalomba hozatali engedélyének kiadása. Javasolják hogy a terméket vásárlók a vételár visszatérítésének lehetőségéről a vásárlás.

A NÉBIH adatbázisok modul letöltésével kitudja egészíteni a korábban letöltött NÉBIH Navigátor funkcionalitását. A családi gazdaságokról szóló 2020. A program a NÉBIH által készített az ökológiai gazdálkodásban használható forgalomba hozatali és felhasználási engedéllyel rendelkező lista alapján szűr.

Kinder Happy Moments 133g 162g. Kinder Mix 198g. A Nébih megkezdte az érintett.

Kinder Schokobons 46g 125g 200g 300g. Amennyiben az által behozott előállított feldolgozott gyártott forgalmazott termék nem felel meg az élelmiszerlánc-biztonsági követelményeknek meg kell tennie a szükséges intézkedéseket forgalomból való kivonás termékvisszahívás és haladéktalanul tájékoztatnia kell az élelmiszerlánc-felügyeleti szervet valamint termékvisszahívás esetén a vásárlókat. 1 day agoA Nébih arra kéri a vásárlókat hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el.

Élelmiszerlánc-biztonsági kockázatot észlelve kérdéseit bejelentését a Nébih Navigátor mobilapplikáció Zöld. A Nébih a területi kormányhivatalok közreműködésével a beérkezett panaszt bejelentést kivizsgálja és amennyiben jogsértést tapasztal megteszi a szükséges intézkedést. A trustworthy and competent authority.

ABOUT NÉBIH Maradéknélkülhu. őstermelői nyilvántartás az élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszerben azaz a FELIR-ben kell nyilvántartani. Kinder Maxi Mix 133g.

Felirnebihgovhu vagy kérje a kormányhivatal munkatársainak segítségét. Általános és elektornikus ügyintézéssel kapcsolatos kérdéseit elküldheti hivatalunknak űrlapunk segítségével. Őstermelő kereső - Nébih.

A Nébih közleménye szerint a belga élelmiszerbiztonsági hatóság vizsgálata alapján Magyarországra is érkeztek szennyezett termékek. Segítségként minden űrlapra felhelyeztük a témában illetékes hatóságok nevét címét email. A Nébih köteles minden olyan előre tervezett technikai tevékenységről amely a szolgáltatás vagy az elektronikus ügyintézés szünetelését vagy korlátozott működőképességét eredményezi e a tevékenység tervezett megkezdése előtt legalább 3 nappal a személyre szabott ügyintézési felületen valamint saját honlapján.

Felhívjuk a figyelmet hogy a. Törvény alapján a mezőgazdasági őstermelők és az őstermelők családi gazdaságának adatait a továbbiakban. Az adatbázisok modul segítségével közvetlen adatbázis.

További információ a NÉBIH Zöldszámról. Ha nincs ügyfélkapuja a FELIR azonosítóval kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal tel. The National Food Chain Safety Office NÉBIH is the food chain safety authority of Hungary with control.

A Nébih Youtube csatornája a fogyasztók tájékoztatása informálása és a tudatos és egészséges táplálkozás segítése céljából jött létre. Az önéletrajzok kezelésével kapcsolatos információkat az Adatkezelési tájékoztató ban olvashatja. Bemutatkozó anyagát kérjük hogy a Feltöltöm önéletrajzomat a Nébih adatbázisba menüpont kiválasztását követően pdf formátumban továbbítsa felénk.

Amennyiben az Igen rádiógomb van. Bács-Kiskun megye újabb területén jelent meg a madárinfluenza.


Pastor Winery S Playful Typography Wine Label Design Wine Design Wine Bottle Design


Balazs Laki Wine Concept Wine Wine Packaging Wines


Glutenmentes Spagettik Tesztje 9 Spagettit Tesztelt A Nebih Pizza Recipes Recipes Food


Pin On Egeszseg


Kincsem Kastely Winery 2015 2016 On Behance Wine Label Design Alcohol Packaging Wine Design


A Terkep A Nebih Oldalan Elerheto Nyilvanos Adatok Alapjan Keszult Eszrevetelek Pirisi Zoltan Gmail Com A Terkep Keszitoje Az Adatok Pontos Map Map Screenshot


Pastor Winery S Red Wine 2016 On Behance Red Wine Labels Red Wine Wine


Kincsem Kastely Winery 2015 2016 On Behance Wine Brands Beautiful Packaging Design Wine Bottle


Pastor Winery 39 S Red Wines X2f 2016 On Behance Wine Design Wine Label Design Personalized Wine Glass


A Great Example Of The Use Of Illustration In A Branding Project It Is Also Interesting To Logo Design Packaging Design Inspiration Graphic Design Inspiration


Pastor 2012 Red Wines 2015 On Behance Red Wine Wines Dry Red Wine


Pastor Winery S Playful Typography Bottle Label Design Vodka Labels Wines


Dubicz Winery Label Design Mindsparkle Mag Label Design Winery Design


Glutenmentes Bagett Termekvisszahivas Veszelyes Glutenmentes Bagett A Nebih Felhivja A Lakossag Figyelmet Hogy Aki Vasarolt A Snitzer Glu Food Bread Cheese


Altalanos Jarvanytani Referencialista Nebih Vegetables Vegetable Garden Asparagus


Bejelentkezes Users


Pastor Winery S Wines Wine Packaging Design Wine Label Design Wine Packaging


Itt A Nebih Nagy Mogyorokremtesztje Kiderult Van E A Nutellahoz Hasonlo Mindmegette Hu Ferrero Nutella Nutella Food


Eletveszelyes Termekekre Figyelmeztet A Nebih Cabinet Hardware Trends Kitchen Cabinet Hardware Kitchen Cabinets

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel